Kataifi
on oma väljanägemise poolest erakordne, mistap seda tuntakse ka
“inglijuustena”- koosneb see filotaina sugulane imepeentest omavahel põimitud
taignaniitidest, mis tehtud veest ja nisujahust.
Kataifi-tainas
krevetid tšilli-laimimajoneesiga
Idee siit
Klopi muna lahti ning
lisa pisut vett. Maitsesta soolaga ja kasta krevetid sinna sisse. Ükshaaval
mässi krevettide ümber kataifi-tainas. Kui valmis, kuumuta pannil õli ning prae
krevette selles, kuni kaunilt kuldsed. Aseta köögipaberile, et liigsest rasvast
vabaneda.
Majoneesi jaoks:
1 munakollane (toores)
1tl sinepit
1-2dl rapsiõli
ühe laimi koor
poole laimi mahl
tšillipulbrit
soola
suhkrut
Sega kokku
munakollane, sinep, sool, suhkur, tšilli, laimikoor ja -mahl. Vispliga hoogselt
segades nirista aeglaselt juurde õli. Õli kogus sõltub sellest, millist maitset
eelistad, soovitan vahepeal maitsta. Mida rohkem õli, seda heledamaks majonees
muutub.
Serveeri krevette koos
majoneesiga ja naudi!
![]() |
Inglijuustes krevetid ja kanafilee ribad |
![]() |
Krõbedad inglijuuksed virsiku ja banaani ümber |
Kommentaarid
Postita kommentaar