Kataifi
on oma väljanägemise poolest erakordne, mistap seda tuntakse ka
“inglijuustena”- koosneb see filotaina sugulane imepeentest omavahel põimitud
taignaniitidest, mis tehtud veest ja nisujahust.
Kataifi-tainas
krevetid tšilli-laimimajoneesiga
Idee siit
Klopi muna lahti ning
lisa pisut vett. Maitsesta soolaga ja kasta krevetid sinna sisse. Ükshaaval
mässi krevettide ümber kataifi-tainas. Kui valmis, kuumuta pannil õli ning prae
krevette selles, kuni kaunilt kuldsed. Aseta köögipaberile, et liigsest rasvast
vabaneda.
Majoneesi jaoks:
1 munakollane (toores)
1tl sinepit
1-2dl rapsiõli
ühe laimi koor
poole laimi mahl
tšillipulbrit
soola
suhkrut
Sega kokku
munakollane, sinep, sool, suhkur, tšilli, laimikoor ja -mahl. Vispliga hoogselt
segades nirista aeglaselt juurde õli. Õli kogus sõltub sellest, millist maitset
eelistad, soovitan vahepeal maitsta. Mida rohkem õli, seda heledamaks majonees
muutub.
Serveeri krevette koos
majoneesiga ja naudi!
Inglijuustes krevetid ja kanafilee ribad |
Krõbedad inglijuuksed virsiku ja banaani ümber |
Kommentaarid
Postita kommentaar