KATAIFI EHK INGLIJUUKSED


Kataifi on oma väljanägemise poolest erakordne, mistap seda tuntakse ka “inglijuustena”- koosneb see filotaina sugulane imepeentest omavahel põimitud taignaniitidest, mis tehtud veest ja nisujahust.

Kataifi-tainas krevetid tšilli-laimimajoneesiga

Idee siit
Klopi muna lahti ning lisa pisut vett. Maitsesta soolaga ja kasta krevetid sinna sisse. Ükshaaval mässi krevettide ümber kataifi-tainas. Kui valmis, kuumuta pannil õli ning prae krevette selles, kuni kaunilt kuldsed. Aseta köögipaberile, et liigsest rasvast vabaneda.

Majoneesi jaoks:
1 munakollane (toores)
1tl sinepit
1-2dl rapsiõli
ühe laimi koor
poole laimi mahl
tšillipulbrit
soola
suhkrut

Sega kokku munakollane, sinep, sool, suhkur, tšilli, laimikoor ja -mahl. Vispliga hoogselt segades nirista aeglaselt juurde õli. Õli kogus sõltub sellest, millist maitset eelistad, soovitan vahepeal maitsta. Mida rohkem õli, seda heledamaks majonees muutub.


Serveeri krevette koos majoneesiga ja naudi!

Inglijuustes krevetid ja kanafilee ribad

Krõbedad inglijuuksed virsiku ja banaani ümber





Kommentaarid