Düšessmass
3-4 sööjale
0,5 kg pudrukartuleid netos
50 g võid
1-2 munakollast
Soola
Igaks juhuks võid veidi maisitärklist lisada
Soovikohane kuum täidis
- Keeda kartulid, kurna, purusta (tükke ei tohi olla!), lisa või ja lahtiklopitud munakollased, sega ühtlaseks ja pritsi paberiga kaetud plaadile ühesuurused rosetid
- Võid näiteks roseti keskele vajutada lohukese ja lüüa sinna vutimuna
- Küpseta kuumas ahjus (umbes 200 kraadi, sest madalamal kuumusel hakkavad laiali valguma) kergelt kuldseks
- Serveeri KOHE eelsoojendatud taldrikult soovikohase lisandi ja kastmega
Juustutäidisega hakkliharull peekonis
8 sööjale
Algne idee siit
Valmistamisaeg: 35 minutit
1 kg hakkliha (meie kasutasime metskitse hakkliha)
3-4 sl Maggi Texicana Salsa Extra Hot kastet
2 muna
8 juustupulka (meie kasutasime mozzarellat)
300 g toorsuitsupeekonit, õhukeste ribadena
Soovi korral värsket hakitud peterselli või murulauku
Soola ja pipart
- Sega hakkliha muna, salsakastme ja soola ning pipraga
- Laota majapidamiskilele üksteise kõrvale õhukesed peekoniviilud
- Kaalu u 120 g kotletid
- Peekoniribadele laota hakkliha ning selle keskele säti juustupulk/tükid
- Veereta märgade käte abil juust hakkmassi sisse. Suru rull võimalikult tihedalt kokku
- Grilli kuumal grillil igast küljest kokku ca 15-20 minutit, kuni rull on läbi küpsenud. (Meie praadisime pannil)
- Pööramisel kasuta näpitsaid, ära torgi kahvliga!
- Lõpupoole võib seda küpsetada veel kaane all ja vaiksel kuumusel
- Serveerides kasuta ikka ohtralt köögivilju!
Kommentaarid
Postita kommentaar