KOHUPIIMANAAN

220 g nisujahu (võib asendada 50 g rukkijahuga)
2 tl küpsetuspulbrit 
0.5 tl soola
2 tl suhkrut
0.5 pakki kuivpärmi 
100 g piima 
200 g kohupiima 
1 muna
50 g sulatatud võid
Peotäis röstitud seemneid pealepuistamiseks

Sega kuivained kausis. Lisa käesoe piima-kohupiimasegu ja muna.
Sega, lisa sulavõi.
Lisa jahu ja sõtku sitke tainas. Kata tainas käterätiga ja lase kahekordseks kerkida.
Jaota tainas 10 tükiks, suru need ümarateks 5mm paksusteks tükkideks. Tõsta leivad küpsetusplaadile ja küpseta 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit.
Määri pealt sulavõiga, kata puhta rätiga ja serveeri soojalt.

IINA MÄRKMED. Tegin hoopis kohvitassiga rattad, said ka toredad võikupõhjad J
Tegime eelkergituseta, töötas väga hästi.
Kohupiima asendasime mascarponega ja tegime plaadisuuruse naani, maitses suurepäraselt.




Kommentaarid