Idee siit
Magusad ja kookosest pakatavad, meeldivalt kreemjad
ning suus sulavad. Oma olemuselt ja maitselt meenutavad need trühvlid vanu häid
Raffaello komme.
Valmistamisaeg: 15 min + tahenemisaeg
Mitmele: 20 tk
- massi tuli 360 g st 18 g tk ilma kookoshelbeta
100 g valget šokolaadi
100 g võid
100 g kondenspiima
75 g kookoshelbeid
0,5 laimi pressitud mahl
- Võid mandli ka keskele panna, enne võta keeva veega temalt pruun „kasutas“ ja rösti kergelt
Kate:
kookoshelbeid
- Pane šokolaaditükid koos võiga potti ja sulata pliidil madalal kuumusel. Sega korralikult, kuni tekib ühtlane kreemjas mass
- Lisa ülejäänud ained ja kuumuta pidevalt segades ühtlaseks trühvlimassiks, seejärel vala see kaussi ja lase jahedas vähemalt tunnike taheneda
- Vormi segust ümmargused pallid ja veereta neid kookoshelvestes
- Säilita trühvleid külmkapis
Nagu Raffaello kommid |
Kommentaarid
Postita kommentaar