KEEDUTAINAST JUUSTUOAD


Juustuoad

Idee siit

75 g võid
300 g vett
140 g jahu
1/4 cayenne pipart
0,5 tl soola
3 muna
100 g riivjuustu

  • Kuumuta potis vesi ja või kuni või on sulanud, lisa jahu ja klopi tainast puulusikaga seni kuni lööb poti äärtest lahti keskele
  • Tõsta pliidilt ära, lisa maitseaine ja sool, riivjuust, ühekaupa munad, iga muna järel mikserda tainas ühtlaseks
  • Lasin tordipritsist küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile väiksed oad
  • Küpsetain 200-kraadise ahju keskmises vahes 20 minutit, kuni olid pealt õrnalt pruunikad, esimesed 15 minutit ei tohi ahjuust avada, muidu võivad kokku vajuda
  • Kui liiga pruuniks lasta, tekib juustule kõrbemaitse
  • Tuuleoad oli pehmed, maitsvad. Juba leigena tõstsin kaussi üksteise peale, kokku ei vajunud

IINA MÄRKUSED. Paprikapulbri asendasin cayennega, 
kuna mul esimest polnud, peterselli jätsin välja


Täidiseks ulukipasteet ja marineeritud kurk

Kommentaarid