Vaja läheb:
500 g hapukapsast
1 liiter puljongit või vett
200 g porgandit
200 g rõõska koort
50 g võid
soola
suhkrut
Hapukapsas ja porgand
pane puljongiga (veega) keema, lisa maitse järgi soola ja pipart. Keeda, kuni
kapsas ja porgand on pehmed. Saadud keedus püreeri ning lisa juurde või ja
rõõsk koor, seejärel kuumuta keemiseni. Keeda tasasel tulel 10 minutit ja maitsesta
lõplikult soola, pipra ja suhkruga.
Enne serveerimist kaunista maitserohelisega, serveeri koos
lehttainast küpsetisega. Selleks sulata külmutatud lehttaigen, rulli õhemaks,
lõika soovitud kujud ja määri munaga ag anii, et served ei saaks kokku. Puista pelae
kas mõnd maitseainet, riivitud juustu, jne. Meie eproovime kaneeli ühendada
hapukapsaga J
Kommentaarid
Postita kommentaar