HAPUKAPSA PÜREESUPP


Vaja läheb:
500 g hapukapsast
1 liiter puljongit või vett
200 g porgandit
200 g rõõska koort
50 g võid
soola
suhkrut

Hapukapsas ja porgand pane puljongiga (veega) keema, lisa maitse järgi soola ja pipart. Keeda, kuni kapsas ja porgand on pehmed. Saadud keedus püreeri ning lisa juurde või ja rõõsk koor, seejärel kuumuta keemiseni. Keeda tasasel tulel 10 minutit ja maitsesta lõplikult soola, pipra ja suhkruga.

Enne serveerimist kaunista maitserohelisega, serveeri koos lehttainast küpsetisega. Selleks sulata külmutatud lehttaigen, rulli õhemaks, lõika soovitud kujud ja määri munaga ag anii, et served ei saaks kokku. Puista pelae kas mõnd maitseainet, riivitud juustu, jne. Meie eproovime kaneeli ühendada hapukapsaga J



Kommentaarid