Idee siit
Väikesed lusikakoogid valmistatakse toorest
kartulist. Sobivad hästi nii hommikusöögiks kui ka jahtunult suupistelauale!
6 kartulit (umbes 700 g ) keetmata (sobivad ka
bataadid, porgandid)
1 väike riivitud sibul soovi korral
2 muna
1 tl soola või ürdisoola, ürte
1 purustatud küüslauguküüs
1-2 sl nisujahu – sõltub kartuli tärklisesisaldusest,
ära ülearu ka lisa, tee proovikook
Praadimiseks õli
Pese, koori ja riivi kartulid. Lisa ülejäänud ained
ja sega ühtlaseks.
Prae mõlemalt poolt mõõdukal tulel pannil õlis
väikesed lusikapannkoogid.
Vajadusel küpseta ahjus üle.
Serveeri külma hapukoorekastmega. Ülihea soolalõhega J
Kommentaarid
Postita kommentaar