KARTULIPANNKOOGID

Idee siit

Väikesed lusikakoogid valmistatakse toorest kartulist. Sobivad hästi nii hommikusöögiks kui ka jahtunult suupistelauale!
6 kartulit (umbes 700 g ) keetmata (sobivad ka bataadid, porgandid)
1 väike riivitud sibul soovi korral
2 muna
1 tl soola või ürdisoola, ürte
1 purustatud küüslauguküüs
1-2 sl nisujahu – sõltub kartuli tärklisesisaldusest, ära ülearu ka lisa, tee proovikook
Praadimiseks õli

Pese, koori ja riivi kartulid. Lisa ülejäänud ained ja sega ühtlaseks.
Prae mõlemalt poolt mõõdukal tulel pannil õlis väikesed lusikapannkoogid.
Vajadusel küpseta ahjus üle.
Serveeri külma hapukoorekastmega. Ülihea soolalõhega J


Kommentaarid