VOLOVANID

500 g lehttainast
1 muna

Rulli lehttainas veidi õhemaks ning lõika välja 8-9 cm läbimõõduga 8 ketast.
Neljast väljalõigatud kettast lõika keskmine osa 6-7 cm läbimõõduda ümmarguse vormiga välja - sellest moodustuvad volovani seinad.
Aseta neli ümmargust „raami“ nelja terve ketta peale.
Pildiliselt näeb see protseduur välja umbes nii nagu allpool näha ja kasutusse võib võtta kõikvõimalikud kodus leiduvad ümmarguse äärega abivahendid (nagu pildilt näha).
Soovitavalt määri eelnevalt munaga ka volovani põhja ääred, et küljed paremini kinnituks.
Küpseta 200 kraadi juures pöördõhuga ahjus ca 15-20 minutit, kuni volovanid on kaunilt kuldpruunid.
Võid kõrgemaks küpsenud põhjakihilt paar ülemist tainakihti pealt eemaldades korvi süvistada (seda tuleks soojalt teha). Jahuta.

Täidise osas lase fantaasial lennata.
Meie täitsime keelesalatiga.


Kommentaarid