Kaste a la Iina:
10 anšoovist
2 munakollast
1 muna
5 küüslauguküünt, tervelt fritüürist korraks läbi
kuumutada (võib pannilt ka)
Pane saumiksrikannu ja vala peale nii palju head
oliiviõli, et katab ära
Püreesta ühtlaseks, siis lisa 30 g peenelt riivitud
parmesani, 2 tl dijoni sinepit ja 0,5 sidruni mahl (vajaduse rohkem)
Püreesta ja lisa veel oliiviõli kuni on paraja
paksusega.
Külmkappi ja hakka salatikomponente ette valmistama.
Jääsalat rebi ja sega salatikastmega hästi läbi.
Tõsta taldrikule kuhjaks, lisa kirsstomateid, puista üle riivitud
parmesaniga, siis tõsta peale kas kanafilee
ribad (enne kuumuta pannil ikka ka) või krevetid (ka kuumuta pannil läbi).
Kõige peale saiakrutoonid
või ciabattast lõigatud ja röstitud viilud.
Vasakul salat salatipaadis sõrmedega söömiseks, paremal taldriku variant |
Marinaad,
mille sisse kasta praetud kanafilee tükid:
5 sl sweet chilli kastet
3 sl teryaki kastet
1 sl heledat sojakastet
0,5 tl rosmariini
Hakitud maitserohelist
5 sl head oliiviõli
Krevettidele
sobib selline kaste:
5 sl sweet chilli kastet
40 g eriti peeneks hakitud ingverijuurt
1 sl haledat sojakastet
4 sidruniratast, tükelda eriti väikeseks
Maitserohelist
5 sl head oliiviõli
Kommentaarid
Postita kommentaar