Idee siit
Kui tahad kõik algusest lõpuni ise teha, siis vaata siia
Kui tahad kõik algusest lõpuni ise teha, siis vaata siia
30 wontoni ümbrist
Täidis (fotodel)
400 g lõhefileed hakitult
2 spl sojakastet või veidi soola
Sidrunipipart
Tilli kui soovid
Soovile vastavalt sidrunimahla või riisiäädikat
Täidis 2
400g sea-veise hakkliha
1 spl
tükeldatud küüslauku
1 spl tükeldatud ingverit
5 spl tükeldatud rohelist sibulat
2 spl sojakastet
2 spl riisiveiniäädikat
muna
sool/pipar
Sulata wonton lehed. Tõsta eelmine õhtu sügavkülmast
külmkappi sulama.
Täidise jaoks sega kokku täidise koostisained ja jäta
seisma.
Tõsta teelusikatäis täidist wontoni keskele, kasta
sõrmed vette ja niisuta tainalehe ääred ning tõsta need keskele kokku, et
moodustaks väike pakike.
Kontrolli, et kõik ääred oleksid kinni, et täidis
välja ei pääseks.
Tõsta wontoni pakid keevasse puljongisse ning keeda u 5-6 minutit, kuni pelmeenid on pinnale tõusnud.
Serveerimisel raputa peale tükeldatud rohelist sibulat.
Hiinas süüakse sojakastmega, Eestis sobib hapukoorega …
Kommentaarid
Postita kommentaar