HISPAANIA MUNAROOG

Idee siit

500 g kartuleid
150 g toorsuitsupeekonit
1 punane paprika
3 muna
3 sl piima
80 g riivjuustu
1 pott basiilikut
oliiviõli
1 tl soola
värskelt jahvatatud musta pipart


Pese kartulid, koori ja lõika hästi õhukesteks viiludeks. Pese, poolita ja puhasta paprika seemnetest ning lõika ribadeks. Kuumuta kartuleid 7 minutit pannil oliiviõlis ja tõsta siis kõrvale. Kartulid peaksid olema enam-vähem pehmed, aga veel mõnusalt krõmpsud. Nüüd kuumuta paprikat 4 minutit. Pruunista ka peekoniviilud ja nõruta köögipaberil.  Klopi munad piimaga lahti ning maitsesta soola ja pipraga. Lao küpsetuspaberiga vooderdatud malmpannile kihiti kartulid, peekoniribad, paprika ja juust ning nirista peale muna-piimasegu. Küpseta 225-kraadises ahjus 20 minutit, kuni tortilja on läbi küpsenud ja saanud kauni värvi. Kaunista basiilikulehtedega.

Kommentaarid