Idee siit
500 g kartuleid
150 g toorsuitsupeekonit
1 punane paprika
3 muna
3 sl piima
80 g riivjuustu
1 pott basiilikut
oliiviõli
1 tl soola
värskelt jahvatatud musta pipart
Pese kartulid, koori ja lõika hästi õhukesteks
viiludeks. Pese, poolita ja puhasta paprika seemnetest ning lõika ribadeks.
Kuumuta kartuleid 7 minutit pannil oliiviõlis ja tõsta siis kõrvale. Kartulid
peaksid olema enam-vähem pehmed, aga veel mõnusalt krõmpsud. Nüüd kuumuta
paprikat 4 minutit. Pruunista ka peekoniviilud ja nõruta köögipaberil. Klopi munad piimaga lahti ning maitsesta
soola ja pipraga. Lao küpsetuspaberiga vooderdatud malmpannile kihiti kartulid,
peekoniribad, paprika ja juust ning nirista peale muna-piimasegu. Küpseta
225-kraadises ahjus 20 minutit, kuni tortilja on läbi küpsenud ja saanud kauni
värvi. Kaunista basiilikulehtedega.
Kommentaarid
Postita kommentaar