0,5 kg veise või uluki hakkliha, parim on just sidekoerikas liha,
kollageen!
1 tõeliselt suur sibul
1-2 pead küüslauku
0,5 kg varssellerit
3 paprikat
2-4 tšillit või 1-2 tl tšillipulbrit või tšillihelbeid
Oliiviõli
Kaneeli, kardemoni, vürtsköömneid, paprikapulbrit, suhkrut, soola
1 „pöial“ ingverit
Puhasta ja tükelda sibul, küüslauk ja ingver, ei pea pudiks hakkima,
mina jätan üsna suureks. Kuumuta sibul, ingver ja küüslauk läbipaistvaks, tõsta
pannilt maha.
Kuumuta maitseained v.a suhkur ja sool hästi läbi, lisa sinna hakkliha,
kuumuta koos läbi.
Lisa kuumutatud sibul, ingver ja küüslauk, viilutatud varsseller ja
tükeldatud paprika.
Lisa sool ja suhkur, vesi, nii palju et katab ja jäta vähemalt tunniks
omaette hauduma. Mida kauem podiseb, seda parem saab. Kodus tee ikka mitme
päeva portsjon, sest seistes läheb aina paremaks!!!
Siis kontrolli maitset ja …. Hakka sööma, näiteks saiaga, riisiga,
kuskussiga, …….
Kommentaarid
Postita kommentaar