KREEMINE KANAROOG

Kreemine kanaroog kinoaga, sobib ka ahjuroaks

Idee siit

Vaja läheb:
250 g kanafileed
50 g suitsupeekonit
1/2 sibulat
200 g toorjuustu küüslauguga (või haki tavalist küüslauku hulka ja lisa naturaalne toorjuust)
1 paprika
125 ml keetmata kinoad
rohelist sibulat
125 g riivjuustu või mozzarellat – kui tahad ahjus üle küpsetada 

  1. Loputa kinoa jooksva vee all ning keeda pakendil antud juhendi järgi kergelt soolaga maitsestatud vees.
  2. Samal ajal kui kinoa keeb lõika kanafilee, suitsupeekon ja sibul tükkideks ning prae pannil peaaegu valmimiseni. 
  3. Lisa hulka toorjuust, tükeldatud paprika. Kurna kinoa üleliigsest veest ning lisa pannil olevale kanasegule. 
  4. Sega hulka roheline sibul.
  5. Soovi korral vala ahjuvormi. Raputa peale riivitud juust või mozzarella ning küpseta 180 C juures kuni juust on kuldne ning sulanud. Serveeri soojalt koos värske salatiga.




Kommentaarid