KRÕBEDAD VEISERIBAD

Krõbedad ja vürtsikad veiseribad tempuratainas Iina moodi

Loomulikult võib kasutada ülikvaliteetset veisefileed ja siis see läheb taignasse toorelt. Aga kui on selline liha, mis vajab pikemat küpsemist, siis saab nii väga hea ka niimoodi.

  1. Keeda või küpseta veise või ulukiliha suure tükina. Lase jahtuda, tükelda umbes sõrme jämedused ribad/kangid.
  2. Lao kausi põhja või kandikule.
  3. Pintselda pinnale midagi vürtsikat, nt rohelise karri pasta vähese toiduõliga.
  4. Puista peale läbi sõela nisujahu või maisitärklid ja lase 10 min seista, et kinnituks.
  5. Nüüd pööra kange ja puista jahuga võimalikult kõik liha pind.
  6. Sega tempurataigen parajalt paksuks.
  7. Aja õli hästi kuumaks.
  8. Kasta lihakangid taignasse ja küpseta siis õlis krõbedaks.
  9. Serveeri mõne külma kastmega.




Kommentaarid