VEISELIHAPIRUKAD GYOZA TAINALEHTEDEGA

Gyoza tainalehti saab kasutada kiirete krõbedate pirukate küpsetamiseks? Lisa oma lemmiktäidis, olgu see siis hakkliha, seened, köögiviljad või hoopis kohupiim, ning pista ahju.

Kuumuta ahi 180 kraadini. Sulata tainalehed. Valmista ette endale meelepärane pirukatäidis, näiteks praadisin täidiseks läbi hakkliha hakitud sibula, küüslaugu, paprika ja rohelise sibulaga. Tõsta teelusikatäis täidist tainalehe keskele. Niisuta tainalehe ääri kergelt veega ja tõsta taina küljed kokku. Kasuta nt kahvlit, et ääred kõvasti omavahel kokku suruda. Lao pirukad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja pintselda üle oliiviõliga. Soovi korral puista üle seesamiseemnetega. Tõsta ahju ja küpseta kuni pirukad on kuldsed ja krõbedad.



Kommentaarid