Gyoza tainalehti saab kasutada kiirete krõbedate pirukate
küpsetamiseks? Lisa oma lemmiktäidis, olgu see siis hakkliha, seened,
köögiviljad või hoopis kohupiim, ning pista ahju.
Kuumuta ahi 180 kraadini. Sulata tainalehed.
Valmista ette endale meelepärane pirukatäidis, näiteks praadisin täidiseks läbi
hakkliha hakitud sibula, küüslaugu, paprika ja rohelise sibulaga. Tõsta
teelusikatäis täidist tainalehe keskele. Niisuta tainalehe ääri kergelt veega
ja tõsta taina küljed kokku. Kasuta nt kahvlit, et ääred kõvasti omavahel kokku
suruda. Lao pirukad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja pintselda üle
oliiviõliga. Soovi korral puista üle seesamiseemnetega. Tõsta ahju ja küpseta
kuni pirukad on kuldsed ja krõbedad.
Kommentaarid
Postita kommentaar