SELVERI SINEPI-MEE AHJUKALA KRÕBEDAS KATTES

Kreem kala pintseldamiseks:
2 sl Dijoni sinepit
2 sl sulavõid
1 sl vedelat mett
1/2 tl soola
1/4 tl purustatud musta pipart

Katteks:
3/4 dl pankosaia puru või purustatud ja kergelt röstitud röstsaiapuru
3/4 dl hakitud pekani-, makadaamia- või Kreeka pähkleid
3 sl hakitud peterselli
serveerimiseks 1 sidrun sektorina
1/2 tl soola

Eelkuumuta ahi 220-230 kraadini.
Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberi või fooliumiga.
Lao forellipalad plaadile (või aseta suurem fileetükk), määri sinepikreem ühtlase kihina kalale, puista peale saiapuru-pähklipuru ja vajuta kergelt sinepimee sisse. Portsjonpalu küpseta umbes 10 min, tervet fileed rohkem.
Sobib serveerida sojalt või jahtunult.


Kommentaarid