Oblikasupp
Kogus: neljale
2 küünt küüslauku
10 cm jupp porrulauku või 1 keskmine sibul
2 spl õli
3 kartulit
1 klaas hapuoblikat
200 g suitsuliha, sobib ka ahju- või keeduliha
1 l puljongit
2 tk muna (keedetud)
Hapukoort
Maitserohelist
Haki porru ja küüslauk. Kuumuta potis õlis ja selles paar minutit
porrut ning küüslauku. Kui kasutad suitsuliha, kuumuta see koos sibulaga läbi. Lisa
puljong ja lase keema. Tükelda kartul ja lisa potti. Keeda, kuni kartul on
pehme. (Lisa keedetud ja hakitud liha.) Pese ja haki oblikad ning lisa supi
hulka. Täna ava purk ja vala sisu potti, lisa spinat ka. Maitsesta suppi soola
ja pipraga. Serveeri hapukoore, hakitud muna ja supirohelisega.
Kommentaarid
Postita kommentaar