OBLIKASUPP


Oblikasupp


Kogus: neljale
2 küünt küüslauku
10 cm jupp porrulauku või 1 keskmine sibul
2 spl õli
3 kartulit
1 klaas hapuoblikat
200 g suitsuliha, sobib ka ahju- või keeduliha
1 l puljongit
2 tk muna (keedetud)
Hapukoort
Maitserohelist

Haki porru ja küüslauk. Kuumuta potis õlis ja selles paar minutit porrut ning küüslauku. Kui kasutad suitsuliha, kuumuta see koos sibulaga läbi. Lisa puljong ja lase keema. Tükelda kartul ja lisa potti. Keeda, kuni kartul on pehme. (Lisa keedetud ja hakitud liha.) Pese ja haki oblikad ning lisa supi hulka. Täna ava purk ja vala sisu potti, lisa spinat ka. Maitsesta suppi soola ja pipraga. Serveeri hapukoore, hakitud muna ja supirohelisega.



Kommentaarid