PITSASAIAD

Pitsasaiad ehk minipitsad millest sa võid teha „kaneelirullid“ ka.

300 g vett
30 g toiduõli
40 g pärmI
1,5 tl soola
umbes 500 g jahu

Täidis:
300 g sinki
100 g  tšillikastet või tomatipastat
250 g riivjuustu
pitsamaitseainet

Soovi korral konservananassi, sinihallitusjuustu, kappareid, oliive jne.

Soojenda vesi käesoojaks. Murenda pärm kaussi, lahusta, lisa sool ja osahaaval jahu. Sõtku, lisades osade kaupa jahu, viimasena sõtku sisse õli.
  • Jaota kerkinud taigen umbes 70 g tükkideks, veereta kukliteks (sa ju oskad)! Aseta küpsetusplaadile suurte vahedega ja lase 15 min kerkida. Seniks haki sink väikesteks kuubikuteks. Nüüd vajuta kuklite keskele lohk ja määri see tomatikastmega. Jaota peale singikuubikud, pitsamaitseaine ja kõige peale juust. Määri toote servad munaga ja küpseta 180 kraadi juures umbes 10 minutit.
  • Võid sama toodet teha ka nagu juusturulli.
  • Seda on lõbus teha nii seltskonnas kui lastega, et igaüks paneb oma pitsakatte ise, mida ja kui palju soovib, juustu peab siis muidugi palju rohkem olema!
Pitsarulli variandis



Kommentaarid