TÄIDETUD MUNAD

Tavalisest paremad täidetud munad

Retsept avaldatud Selveri 2018 Jõulukirjas

Kogus: 6 portsjonit

6 muna
2-3 sl majoneesi
1 sl võid
1 küüslauguküüs
2 sl panko riivsaia
1 sl musti seesamiseemneid
hakitud murulauku
soola

MUNAD. Kuumuta potis vesi keema. Tõsta munad sisse ja keeda tasasel tulel 12 minutit. Ehmata munad, jahuta ja koori. Poolita munad ja eemalda munakollased eraldi kaussi. Lisa munakollastele majoneesi ja suts soola. Vajuta munakollased kahvliga katki ja sega ühtlaseks kreemiks. Tõsta muna-majoneesitäidis munavalgetesse. Selleks on hea kasutada kondiitripritsi.

KRÕBE PURU. Kuumuta pannil või. Lömasta küüslauguküüs noa lameda seljaga ja lõika kaheks-kolmeks tükiks. Tõsta pannile kuuma või sisse panko, küüslauk, seesamiseemned ja veidi soola. Prae segades, kuni saiapuru on kuldne. Selleks kulub 1-2 minutit. Lase veidi jahtuda.

SERVEERIMINE. Puista täidetud munadele krõbedat puru ja värsket hakitud murulauku.


Kommentaarid