Tavalisest paremad täidetud munad
Retsept avaldatud Selveri 2018 Jõulukirjas
Kogus: 6 portsjonit
6 muna
2-3 sl majoneesi
1 sl võid
1 küüslauguküüs
2 sl panko riivsaia
1 sl musti seesamiseemneid
hakitud murulauku
soola
MUNAD. Kuumuta potis vesi keema. Tõsta munad sisse ja keeda
tasasel tulel 12 minutit. Ehmata munad, jahuta ja koori. Poolita munad ja
eemalda munakollased eraldi kaussi. Lisa munakollastele majoneesi ja suts
soola. Vajuta munakollased kahvliga katki ja sega ühtlaseks kreemiks. Tõsta
muna-majoneesitäidis munavalgetesse. Selleks on hea kasutada kondiitripritsi.
KRÕBE PURU. Kuumuta pannil või. Lömasta küüslauguküüs noa
lameda seljaga ja lõika kaheks-kolmeks tükiks. Tõsta pannile kuuma või sisse
panko, küüslauk, seesamiseemned ja veidi soola. Prae segades, kuni saiapuru on
kuldne. Selleks kulub 1-2 minutit. Lase veidi jahtuda.
SERVEERIMINE. Puista täidetud munadele krõbedat puru ja
värsket hakitud murulauku.
Kommentaarid
Postita kommentaar