TÄIDETUD PIRNID PEEKONIGA

 Täidetud pirnid Gorganzola juustu ja pancetta-peekoniga

4-le

4 tk pirn, piisavalt küps, sest kuumtöötlemine on lühiajaline

1 pk pancetta peekonit 

120 g gorgazola juustu

1 spl võid

1 spl Dijoni sinepit

1 tl mett

80 g röstitud pähkleid

Kuumuta ahi 180, poolita pirnid, õõnesta välja veidi sisu.

Määri pirnipoolikud sulatatud võiga ja küpseta ahjus 5-10 minutit, sõltuvalt pirnide küpsusest.

Ära üle küpseta, lagunevad laiali.

Võta eraldi 8 viilu peekonit ja haki ülejäänud peeneks ning prae pannil krõbedaks.

Tekita pirnidesse täidis juustust, peekonist, sinepist ja pähklitest. Nirista peale mesi.

Pane täidis pirnilohkudesse ja keera peekoniviilud ümber pirni.

Küpseta ahjus kuni juust on sulanud. Serveerimisel võid piserdada peale sidrunimahla.




Kommentaarid