1 kg nahaga lõhefileed
100 ml teriyaki kastet
4 spl magusat tšillikastet
5 spl seesamiseemneid
soola
serveerimiseks laimisektoreid ja värsket salatit
Lõika lõhefilee ristipidi umbes 4-5 cm paksusteks viiludeks. Sega kokku
teriyaki kaste ja magus tšillikaste. Vala see marinaad lõhetükkidele ja lase
umbes 30-60 minutit külmkapis seista.
Määri pann õliga kergelt kokku ja kuumuta. Kui pann on kuum, tõsta lõhetükid,
nahk allpool pannile. Ära neid enne liiguta, kuni nahk on krõbe. Keera
lõhetükid teistpidi, liha kuuma panni poole ja prae veel mõned minutid, kuni
kala on küps. Maitsesta kergelt soolaga ning puista üle seesamiseemnetega.
Soovi korral piserda peale laimimahla. Serveeri värske salatiga.
Võid ka ahjus küpsetada ….
Kommentaarid
Postita kommentaar