MUNAROOG SHIITAKE SEENTEGA

Suursugune munaroog shiitake seentega


peotäis Kreeka pähkleid

praadimiseks sobilikku rasvainet

1 sibul

100 g shiitake seeni

peotäis murulauku (sobib ka hakitud külmutatud murulauk)

4 muna

soola ja pipart

1 tl sinepit

100 g kitsejuustu

serveerimiseks spinatilehti


Pane teflonpann tulele ja aja see kuumaks. Murenda pannile Kreeka pähklid ja rösti need kuival pannil aromaatseks. Eemalda pähklitükid pannilt ja jäta ootama.

Haki sibul peeneks. Tee shiitake seened väikesemateks suupärasteks tükkideks.

Pane nüüd paar supilusikatäit rasvainet pannile ja keera tuli väikeseks. Lisa hakitud sibul ja seened. Prae need kuldseks – 5–6 minutist peaks piisama. Vahepeal klopi munad lahti soola, pipra ja sinepiga. Murenda kitsejuust väiksemateks tükkideks ja haki murulauk.

Kui seened ja sibul on kuldsed, lisa munasegu ja lase sel pool minutikest hüübida. Pane pannile ka murulauk ja sega. Kuumuta munarooga tasasel tulel, kuni see on peaaegu küpsenud. Nüüd pane juurde ka kitsejuust ja mõne hetke pärast on muna-shiitakeroog valmis.

Serveeri munarooga spinatilehepadjalt, puistates see üle Kreeka pähklitega. Serveeri kohe!


Munaroog shiitake seentega ja paneeritud küpsetatud lillkapsaga




Kommentaarid