Suursugune munaroog shiitake seentega
peotäis Kreeka pähkleid
praadimiseks sobilikku rasvainet
1 sibul
100 g shiitake seeni
peotäis murulauku (sobib ka hakitud külmutatud murulauk)
4 muna
soola ja pipart
1 tl sinepit
100 g kitsejuustu
serveerimiseks spinatilehti
Pane teflonpann tulele ja aja see kuumaks. Murenda pannile Kreeka
pähklid ja rösti need kuival pannil aromaatseks. Eemalda pähklitükid pannilt ja
jäta ootama.
Haki sibul peeneks. Tee shiitake seened väikesemateks suupärasteks
tükkideks.
Pane nüüd paar supilusikatäit rasvainet pannile ja keera tuli
väikeseks. Lisa hakitud sibul ja seened. Prae need kuldseks – 5–6 minutist
peaks piisama. Vahepeal klopi munad lahti soola, pipra ja sinepiga. Murenda
kitsejuust väiksemateks tükkideks ja haki murulauk.
Kui seened ja sibul on kuldsed, lisa munasegu ja lase sel pool
minutikest hüübida. Pane pannile ka murulauk ja sega. Kuumuta munarooga tasasel
tulel, kuni see on peaaegu küpsenud. Nüüd pane juurde ka kitsejuust ja mõne
hetke pärast on muna-shiitakeroog valmis.
Serveeri munarooga spinatilehepadjalt, puistates see üle Kreeka
pähklitega. Serveeri kohe!
![]() |
Munaroog shiitake seentega ja paneeritud küpsetatud lillkapsaga |
Kommentaarid
Postita kommentaar