500 g pehmet veiseliha
soola
pipart
2 sl jahu
2 sl rasvainet
1 kl vett
200 g hapukoort
1 sibul
Lõika liha risti kiudu
viiludeks, vasarda tugevalt ja vormi ovaalseks. Puista lihaviiludele veidi
soola ja pipart.
Kuumuta pannil rasvaine,
pruunista selles lihatükid ning hakitud sibul.
Pruunistatud lihatükid ja
sibul pane hautamisnõusse, vala üle panniuhteleemega ning hauta pehmeks. Meie pruunistasime sel korral sibulad eraldi.
Valmis lihalõigud tõsta
kastmest välja. Lisa hautamisleemele vähese külma veega segatud jahu ja
hapukoor ning lase keema tõusta, maitsesta kaste.
Pane lihatükid kastmesse
tagasi ja keeda hetkeks koos läbi. Meie sel korral ei pannud liha kastmesse.
Serveeri keedetud või
praetud kartulitega ning aedvilja-, seene- või kurgisalatiga.
Kommentaarid
Postita kommentaar