KOOREKLOPS

500 g pehmet veiseliha

soola

pipart

2 sl jahu

2 sl rasvainet

1 kl vett

200 g hapukoort

1 sibul

 

Lõika liha risti kiudu viiludeks, vasarda tugevalt ja vormi ovaalseks. Puista lihaviiludele veidi soola ja pipart.

Kuumuta pannil rasvaine, pruunista selles lihatükid ning hakitud sibul.

Pruunistatud lihatükid ja sibul pane hautamisnõusse, vala üle panniuhteleemega ning hauta pehmeks. Meie pruunistasime sel korral sibulad eraldi.

Valmis lihalõigud tõsta kastmest välja. Lisa hautamisleemele vähese külma veega segatud jahu ja hapukoor ning lase keema tõusta, maitsesta kaste.

Pane lihatükid kastmesse tagasi ja keeda hetkeks koos läbi. Meie sel korral ei pannud liha kastmesse.

Serveeri keedetud või praetud kartulitega ning aedvilja-, seene- või kurgisalatiga.




Kommentaarid