KRÕBEDAD KANATIIVAD

Krõbedad kanatiivad Buffalo kastmega

Kogus: neljale



1 kg broileritiibu

100 g nisujahu

40 g  kartulitärklist

2 tl küpsetuspulbrit

Soola

musta pipart

 

BUFFALO KASTE

100 g võid

1.5 dl tšillikastet

1 spl mett

1 spl valge veini äädikat

2 tl Worcesteri kastet


DIPIKASTE

1 dl hapukoort

1 dl majoneesi

1 spl ketšupit

1 spl heledat sojakastet


Pese kanatiivad ja kuivata majapidamispaberiga. Sega jahu, tärklis ja küpsetuspulber. Maitsesta soola ja pipraga.

Veereta kanatiibu igast küljest jahus ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 180-kraadises ahjus 50-55 minutit kuni tiivad  on krõbedad. Keera tiibu küpsemise ajal 2-3 korda ümber, et need mõlemalt poolt ilusasti krõbedaks ja kuldpruuniks küpseks. Võta ahjust.

Vahepeal valmista Buffalo kaste. Sulata potis või, lisa tšillikaste ja ülejäänud ained ning sega ühtlaseks. Määri kaste kuumadele kanatiibadele. Kui seda üle jääb siis võib dippimiseks pakkuda. Sega dipikastme ained ja serveeri samuti kanatiibade juurde.




Kommentaarid