Krõbedad kanatiivad Buffalo kastmega
Kogus: neljale
1 kg broileritiibu
100 g nisujahu
40 g kartulitärklist
2 tl küpsetuspulbrit
Soola
musta pipart
BUFFALO KASTE
100 g võid
1.5 dl tšillikastet
1 spl mett
1 spl valge veini äädikat
2 tl Worcesteri kastet
DIPIKASTE
1 dl hapukoort
1 dl majoneesi
1 spl ketšupit
1 spl heledat sojakastet
Pese kanatiivad ja kuivata majapidamispaberiga. Sega jahu, tärklis ja küpsetuspulber. Maitsesta soola ja pipraga.
Veereta kanatiibu igast küljest jahus ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 180-kraadises ahjus 50-55 minutit kuni tiivad on krõbedad. Keera tiibu küpsemise ajal 2-3 korda ümber, et need mõlemalt poolt ilusasti krõbedaks ja kuldpruuniks küpseks. Võta ahjust.
Vahepeal valmista Buffalo kaste. Sulata potis või, lisa tšillikaste
ja ülejäänud ained ning sega ühtlaseks. Määri kaste kuumadele kanatiibadele.
Kui seda üle jääb siis võib dippimiseks pakkuda. Sega dipikastme ained ja
serveeri samuti kanatiibade juurde.
Kommentaarid
Postita kommentaar