Kukuseenesupp juustuga
1 sl õli
1 sl võid
400 g värskeid kukeseeni
2 sibulat
2-3 porgandit
1 l köögiviljapuljongit
200 g sulatatud juustu
soola ja musta pipart
hakitud värsket murulauku ja peterselli ja tüümianilehti
Puhasta kukeseened, vajadusel loputa kiiresti. Haki sibul, lõika porgand hästi väikesteks kuubikuteks või riivi.
Kuumuta potis õli ja või, siis lisa seened, sibul ja porgand, maitsesta
soola-pipraga. Prae 6-7 minutit aeg-ajalt segades, kuni sibul ja porgand on
pehmenenud.
Lisa potti kuum puljong. Keeda suppi kümmekond minutit, kuni porgand ja
seened on pehmed.
Sega juurde sulatatud juust ja hakitud maitseroheline. Timmi maitse
parajaks ja serveeri.
Kommentaarid
Postita kommentaar