Kasukas … ehk heeringas teki all
Alumine kiht on klassikaliselt heeringas, kartulit hakati
põhjaks laduma siis kui salatit hakati poes müüma ja oli vaja seda karpidesse
panna. Siis oli alumine kiht kartulist hästi mugav variant.
0,5 kg heeringafileed
6 tk koorega keedetud kartulit
4 tk keedetud porgandit
4 tk keskmist keedetud peeti
3 tk punast sibulat
6 tk keedetud muna
600 g hapukoore majoneesi segu
Alla jämedalt riivitud kartul
Siis majoneesi-koore segu
Siis väikesteks tükkideks hakitud heeringas ja sibul
Siis majoneesisegu ja jälle jämedalt riivitud muna
Siis jämedalt riivitud porgand ja jälle majoneesisegu veidi
Siis jämedalt riivitud peet ja ülejäänud majoneesisegu kui
veel on ……. ja jäta üleöö seisma
Kommentaarid
Postita kommentaar