Kasukas … ehk heeringas teki all

 

Kasukas … ehk heeringas teki all

Alumine kiht on klassikaliselt heeringas, kartulit hakati põhjaks laduma siis kui salatit hakati poes müüma ja oli vaja seda karpidesse panna. Siis oli alumine kiht kartulist hästi mugav variant.

0,5 kg heeringafileed

6 tk koorega keedetud kartulit

4 tk keedetud porgandit

4 tk keskmist keedetud peeti

3 tk punast sibulat

6 tk keedetud muna

600 g hapukoore majoneesi segu

Alla jämedalt riivitud kartul

Siis majoneesi-koore segu

Siis väikesteks tükkideks hakitud heeringas ja sibul

Siis majoneesisegu ja jälle jämedalt riivitud muna 

Siis jämedalt riivitud porgand  ja jälle majoneesisegu veidi

Siis jämedalt riivitud peet ja ülejäänud majoneesisegu kui veel on …….  ja jäta üleöö seisma



Kommentaarid