Strooganov sinihallitusjuustuga
Parim (ja kallim) on see valmistada veise sisefileest – valmib kiiresti. Muude tükkide puhul tuleks
arvestada aga lihtsalt pikema haudumisajaga. Sinihallitusjuust annab mõnusa aimatava maitse, soovi
korral võid seda rohkemgi lisada.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
500 g Veise sisefilee
1 sl Oliiviõli
2 tk Punane sibul
6 küünt Küüslauk
3 dl Lihapuljong
2 sl Valge veini äädikas
4 dl Rõõsk koor 35%
100 g Sinihallitusjuust
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Lõika liha peenikesteks kangideks. Pruunista pannil õlis 2–3 minutit. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ja
prae 2 kuni 3 minutit, kuni on pehmed.
2. Vala hulka kuum puljong, kuumuta keemiseni ja kaabi hoolega panni külge jäänud praejäägid. Lisa
äädikas ja koor ja hauta pool tundi või kuni liha on pehme. Sega hulka murendatud hallitusjuust ja
maitsesta soola-pipraga.
Kommentaarid
Postita kommentaar