Strooganov sinihallitusjuustuga

 Strooganov sinihallitusjuustuga

Parim (ja kallim) on see valmistada veise sisefileest – valmib kiiresti. Muude tükkide puhul tuleks

arvestada aga lihtsalt pikema haudumisajaga. Sinihallitusjuust annab mõnusa aimatava maitse, soovi

korral võid seda rohkemgi lisada.

Kogus: neljale

Valmistusaeg: 40-60 min


Koostisosad

500 g Veise sisefilee

1 sl Oliiviõli

2 tk Punane sibul

6 küünt Küüslauk

3 dl Lihapuljong

2 sl Valge veini äädikas

4 dl Rõõsk koor 35%

100 g Sinihallitusjuust

Sool

Must pipar

Valmistamine

1. Lõika liha peenikesteks kangideks. Pruunista pannil õlis 2–3 minutit. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ja

prae 2 kuni 3 minutit, kuni on pehmed.

2. Vala hulka kuum puljong, kuumuta keemiseni ja kaabi hoolega panni külge jäänud praejäägid. Lisa

äädikas ja koor ja hauta pool tundi või kuni liha on pehme. Sega hulka murendatud hallitusjuust ja

maitsesta soola-pipraga.




Kommentaarid